LinksBen je op zoek naar een bepaalde site, misschien vind je hem hier terug...

  • Tienerschool: site
  • Chiro: site : jeugdbeweging
  • Akabe: site : scouts voor kinderen met een beperking
  • Scouts: site : jeugdbeweging
  • Hopon/opvoedingswinkel: site: hier kan je terecht met vragen over de opvoeding (via een gesprek, per mail of telefoon). Zij organiseren ook oudercafé's, informatieavonden, oudercursussen, brochures en boeken.
  • Nederlandstalige bibliotheek Ganshoren: site: hier vind je boeken voor baby, peuter, kleuter en jonge lezers.
 
 
Onze school maakt deel uit van deze scholengemeenschap. Hier kan u zien met welke scholen we intens samenwerken.
 
 
 

Als het op school niet wil vlotten en er ondersteuning nodig is. Het CLB onderzoekt de aard van de leermoeilijkheden en gaan samen met ons op zoek naar een gepaste aanpak.

Online vertaler


Heb je recht op een schooltoelage voor jouw kind in de kleuter of de lagere school. Hier kom je er alles over te weten, op de officiële site van de overheid.

Van het Akadisch tot het Zoeloe over het Servisch, het Russich of het Thais, alle grote Europese, Afrikaanse, Aziatische en Amerikaanse talen zijn hier terug te vinden.

Wat zijn de onkosten voor leerlingen van de basisschool. Waarin voorziet de school? Waar moet u als ouder zelf tussen komen. Lees er alles over op deze link...


Heb je vragen, zit je met een probleem waarmee de juf of meester jou niet kan helpen? Dan kan je nog altijd met je telefoon of gsm om hulp vragen.
 

 
Welk cultureel aanbod vind je in onze gemeente.
Neem snel even een kijkje op de de site van de Zeyp.

Initiatief buitenschoolse opvang en speelweken. 


Comments